Productgroepen
AMBU Mark IV volwassene

Herbruikbare beademingsballon ontworpen voor manuele ventilatie van volwassenen en kinderen (vanaf 3 jaar, 15 kg) inclusief: patiëntklep, ophanglus, handgreep, masker 5 en zuurstofreservoir.

€ 294,78 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

AMBU Mark IV beademingsballon volwassene

De Ambu Mark IV Volwassene, ontworpen voor manuele ventilatie van volwassenen en kinderen met een lichaamsgewicht met als ondergrens ongeveer 15 kg (3 jaar). De Ambu Mark IV beademingsballon kan in zijngeheel en inclusief zuurstofreservoir geautoclaveerd worden aan 134°C / 18 minuten.
Mark IV Volwassene is 100 % latexvrij. Het slanke ontwerp en kristalheldere behuizing die het unieke éénkleps ventiel bevat, maken onbelemmerde observatie van de werking van het ventiel mogelijk en vergemakkelijken het zicht en de controle op de luchtstroom naar de patiënt.
De Ambu Mark IV Volwassene is voorzien van een geïntegreerde handgreep die vasthouden vergemakkelijkt en in staat stelt uniforme compressies uit te voeren in alle noodhulp situaties, zelfs in natte omstandigheden - en voor gebruikers met kleine handen. De snelle terugslag maakt beademen met een hoge frequentie mogelijk.
Geleverd inclusief: patiëntklep, ophanglus, handgreep, masker 5 en zuurstofreservoir.

De waardering van www.1ehulpwinkel.nl bij
Webwinkel Keurmerk is 9.1/10 gebaseerd op 168 reviews.