Productgroepen
aluderm verbandpakje klein
Aluderm verbandpakje klein

Is een wondsnelverband met een gealuminiseerd wondkussen met een elastisch fixatiebandage. Steriel verpakt. Verband: 3 m x 6 cm, kompres: 6 x 8 cm.

€ 0,77 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Aluderm verbandpakje klein 

Het verbandpakje is een wondsnelverband met een gealuminiseerd wondkussen en een sterk absorberende laag, geseald op een fixatiebandage. Voor behandeling van kleine tot middelgrote wonden.Het steriele wondkussen dankzij no-touch tijdens het aanleggen door de gebruiker niet aangeraakt waardoor het risico van infectieoverdracht aanzienlijk minder wordt. Afmeting: verband: 3 m x 6 cm, kompres: 6 x 8 cm   

Een aluderm product bestaat uit verschillende lagen en iedere laag heeft zijn eigen functie in het genezingsproces. De bovenste laag bestaat puur uit een aluminium laag dat direct contact heeft met de wond en dit hecht zich niet aan de wond. De middellaag heeft een hoog absorberend vermogen en bevat tevens een bacteriedodend middel om verdere infectie te voorkomen. Dit alles krijgt support van een derde laag dat ook een absorberende werking heeft.       

De waardering van www.1ehulpwinkel.nl bij
Webwinkel Keurmerk is 9.1/10 gebaseerd op 80 reviews.