Productgroepen
AmbuMan Instrument

Ideale reanimatie oefenpop voor een realistische training van borstcompressie. In de maand mei 2019 is de aanbiedingsprijs inclusief Ambu Junior en Ambu Baby oefenpoppen!

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 1.813,79 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

AmbuMan Instrument (tijdelijk inclusief Ambu Junior en Ambu Baby)

De AmbuMan Instrument s een ideale oefenpop voor de gevorderde BLS opleiding van medisch en verplegend personneel en voor BHV opleidingen. Het biedt een realistische training van borstcompressie. Ambu's unieke hygiënisch systeem voor mond op mond of mond op neus beademing voorkomt kruisbesmetting. Manuele feedback monitor geeft beademingsvolume, compressie diepte, hand positie en maaginflatie weer.  Beademing van de pop is alleen mogelijk wanneer de kinlift correct uitgevoerd wordt. De meegeleverde draagtas kan tevens worden gebruikt als oefenmat. 

De AmbuMan Instrument oefenpop is uitgerust met een mechanisch controle-instrument in de buik. Dit instrument toont de resultaten van het ventilatievolume, de borstcompressie diepte in mm, het opblazen van de maag en een onjuiste handpositie.
Eigenschappen: 
- Ambu’s uniek, hygiënisch systeem voorkomt kruisbesmetting
- Luchtwegopening door head tilt, chin lift of jaw trust techniek
- Trainen op verschillende soorten lichaamsbouw door viariabele borstkas stijfheid
- Pols/hartslag kan handmatig worden weergegeven
- Pols/hartslag wordt automatisch weergegeven bij correcte hartmassage
- Resultaten ventilatievolume, borstcompressies in mm, opblazen van de maag en onjuiste handpositie af te lezen op mechanisch controle instrument.

AmbuMan Instrument wordt in de maand mei tegen een speciale aanbiedingsprijs geleverd met AmbuMan, Ambu Junior en Ambu Baby! Zie voor specificaties desbetreffende poppen. 

Geleverd inclusief: 5 gelaatsmaskers, 100 luchtzakjes, draagtas en kleding.
Lengte torso: 80 cm, gewicht torso 12 kg 
 

De waardering van www.1ehulpwinkel.nl bij
Webwinkel Keurmerk is 9.1/10 gebaseerd op 142 reviews.