Productgroepen
AmbuMan Wireless

Ideale oefenpop voor de gevorderde BLS opleiding. Met adapter om draadloos vanuit een smartphone, tablet of PC aansluiting te maken met de pop. Tijdelijk incl. armen en benen!!

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 3.085,50 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

AmbuMan Wireless (tijdelijk inclusief armen en benen!)

De Ambu Man W (wireless, draadloos) modellen zijn uitgerust met een mechanisch controle instrument evenals de Ambu Manikin Management Module. Deze module maakt het mogelijk om draadloos vanuit elk type smartphone, tablet of PC aansluiting te maken met de pop. 
De nieuwe module van Ambu biedt een extra mogelijk om tijdens trainingen geluidsbestanden af te laten spelen zoals de ademhaling. Daarnaast kunnen diverse incidenten toegevoegd worden aan de reanimatiecursus, bijvoorbeeld “112 bellen” of “hoofd kantelen”. De module zorgt voor draadloos gebruik en monitoring tijdens de cursus en maakt het mogelijk data en informatie van de cursussen te bewaren en verzamelen. 

Kenmerken:
- Ambu’s uniek, hygiënisch systeem,
- luchtwegopening door head tilt, chin lift of jaw trust techniek,
- Intubatie mogelijkheid
- Trainen op verschillende soorten lichaamsbouw door viariabele borstkas stijfheid
- Pols/hartslag kan handmatig worden weergegeven
- Pols/hartslag wordt automatisch weergegeven bij correcte hartmassage
- Resultaten ventilatievolume, borstcompressies in mm, opblazen van de maag en onjuiste handpositie af te lezen op mechanisch controle instrument
- Draadloze verbinding met de computer, tablet of telefoon

Levering inclusief: 5 gelaatsmaskers, 100 luchtzakjes, draagtas, kleding en interne adapter. Tijdelijk (mei 2019) inclusief armen en benen!!
Afmetingen: Lengte torso: 80cm, Lengte volledig lichaam: 170cm, gewicht torso zonder tas: 12kg en gewicht volledig lichaam met tas: 17kg 
 

De waardering van www.1ehulpwinkel.nl bij
Webwinkel Keurmerk is 9.1/10 gebaseerd op 142 reviews.