Ambuman wireless AmbuMan Instrument Ambuman W
Ambuman wireless AmbuMan Instrument Ambuman W
AmbuMan Wireless
Ideale oefenpop voor de gevorderde BLS opleiding. Met adapter om draadloos vanuit een smartphone, tablet of PC aansluiting te maken met de pop.

1-2 werkdagen

5 werkdagen

€ 3.146,19 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

AmbuMan Wireless

De Ambu Man W (Wireless, Draadloos) heeft geen kabels of draden nodig. Dit betekent dat de Ambu Man kan worden geplaatst in een realistische
omgeving, weg van computers en andere elektrische apparaten. Dit heeft een grote invloed op de mate van vrijheid tijdens de training en doordat er geen draden of kabels rondslingeren, geeft dit alle vrijheid voor realistische scenario’s. De Ambu Manikin Management Module maakt het mogelijk om draadloos vanuit elk type smartphone, tablet of PC aansluiting te maken met de pop. 
De nieuwe module van Ambu biedt een extra mogelijk om tijdens trainingen geluidsbestanden af te laten spelen zoals de ademhaling. Daarnaast kunnen diverse incidenten toegevoegd worden aan de reanimatiecursus, bijvoorbeeld “112 bellen” of “hoofd kantelen”. De module zorgt voor draadloos gebruik en monitoring tijdens de cursus en maakt het mogelijk data en informatie van de cursussen te bewaren en verzamelen. 

De Ambu Man W modellen zijn uitgerust met een mechanisch controle-instrument evenals digitale sensoren die de  effectiviteit van de reanimatie weergeveN. Het toont ook de resultaten van:
- Het ventilatievolume
- De borstcompressie diepte in mm
- Het opblazen van de maag
- Onjuiste handpositie.
Ambu Man W modellen kunnen worden aangesloten op een computer via USB of WiFi, gebruik makend van de Ambu CPR-Software voor een meer gedetailleerde weergave van de uitgevoerde reanimatie. Monitoring is mogelijk tot wel 50 meter afstand.
De Ambu CPR software stelt u in staat om oefensessieste plannen, te bewaken, te registreren, af te drukken en op te slaan. Er kan geoefend worden volgens de standaard aanbevelingen (onderandere, AHA, ERC) of volgens uw eigen gemaakte richtlijnen. De software stelt een instructeur in staat om tot wel 9 modellen tegelijkertijd te monitoren.

Kenmerken:
- Ambu’s uniek, hygiënisch systeem,
- luchtwegopening door head tilt, chin lift of jaw trust techniek,
- Intubatie mogelijkheid
- Trainen op verschillende soorten lichaamsbouw door viariabele borstkas stijfheid
- Pols/hartslag kan handmatig worden weergegeven
- Pols/hartslag wordt automatisch weergegeven bij correcte hartmassage
- Resultaten ventilatievolume, borstcompressies in mm, opblazen van de maag en onjuiste handpositie af te lezen op mechanisch controle instrument
- Draadloze verbinding met de computer, tablet of telefoon

Levering inclusief: 5 gelaatsmaskers, 100 luchtzakjes, draagtas, kleding en interne adapter. 
Afmetingen: Lengte torso: 80cm, Lengte volledig lichaam: 170cm, gewicht torso zonder tas: 12kg. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

De waardering van www.1ehulpwinkel.nl bij
Webwinkel Keurmerk is 9.1/10 gebaseerd op 312 reviews.