CureTape rood CureTape
CureTape rood CureTape
CureTape Classic rood
Kinesiotape voor de professionele (para)medische markt. Tape gemaakt van elastische katoen is voorzien van een ventilerende, hypoallergene acryllijmlaag. 500 x 5 cm.
€ 15,06 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Kinesio CureTape Classic 500 x 5 cm rood

Kinesiotape voor de professionele (para)medische markt.Steeds meer sporters gebruiken Cure Tape als behandeling na een zware inspanning.
Tape gemaakt van elastische katoen is voorzien van een ventilerende, hypoallergene acryllijmlaag. CureTape komt qua elasticiteit en gewicht overeen met de menselijke huid. Er wordt gebruik gemaakt van de elastische eigenschappen van de tape ten opzichte van onze huid, waardoor de tape een soort ‘liftende werking’ heeft op de opperhuid .

Samenvattend kunnen de effecten als volgt ingedeeld worden:
1. spierfunctie verbeteren door tonusregulatie
2. belemmeringen in bloedcirculatie en lymfeafvoer opheffen
3. pijndemping
4. ondersteunen gewrichtsfunctie, door: - stimuleren van proprioceptie - correcties van de bewegingsrichting - vergroten van de stabiliteit
5. neuro-reflectoire beïnvloeding

Het toepassingengebied mag breed genoemd worden. Nabehandeling van blessures, reduceren van ontstekingen of vochtophopingen (oedeem, maar ook haematomen), houdingscorrecties, behandeling van klachten door overbelasting (zoals RSI, tennis- of golfelleboog). Ook neuro-reflectoire beïnvloeding, bijvoorbeeld bij hoofdpijn, behoort tot de mogelijkheden, evenals profylactisch tapen.

Rol is 500 x 5 cm. Er is een keuze uit diverse kleuren.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

De waardering van www.1ehulpwinkel.nl bij
Webwinkel Keurmerk is 9.1/10 gebaseerd op 312 reviews.