Productgroepen
Philips HS-1 AED - Actie-set!

Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare AED, speciaal voor mensen met weinig reanimatie-ervaring. Deze actie aanbieding is incl. tas, kast met alarm voor binnen, AED-stickers en full-service plan.

€ 1510,34 *
€ 1260,34 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Philips HeartStart HS-1 AED - actie-aanbieding!

Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare AED, speciaal voor mensen met weinig reanimatie-ervaring. Een ideale AED voor bij u thuis, in buurthuis, winkel of sportverenging. Nu extra compleet actie-pakket met speciale witte Philipskast, stickers en full-service plan tot 31-12-2019.

Wanneer de AED  is ingeschakeld geeft het apparaat aan waar de elektroden op de borst van de patiënt moet worden geplaatst en geeft aan of dat goed gebeurd is. Hierna begint de AED de patiënt continue te monitoren en de hulpverlener te adviseren over elke stap in de reanimatie.
Kortom: aanzetten, elektroden plaatsen en advies van de AED opvolgen, wel of niet een schok geven; dat is alles! Daarnaast doorgaan met de reanimatie.

De Philips HS-1 test automatisch dagelijks, wekelijks en maandelijks de electroden, batterij en verdere mechanica. Zo weet u zeker dat u altijd een gebruiksklare AED binnen bereik heeft. Mocht er onverhoopt iets niet naar behoren werken, zal de AED altijd een waarschuwingssignaal afgeven. Philips geeft op de HeartStart HS-1 een garantie van 8 jaar.

De actie-aanbieding heeft de volgende inhoud:
- Philips HS-1 AED (met batterij en elektrode set voor volwassenen)
- Rode Philips draagtas (met emergency card en kledingschaar)
- Interventiekit (kledingschaar, veiligheidsscheermes, handschoenen, handdoek, beademingsmasker)
- stickers (2x AED in dit pand aanwezig, 1x AED logo 20x15 cm)
- Philips AED binnenkast (met 105db Alarm op batterijen)
- Gratis full service onderhoud t/m 31-12-2019 (controle AED en plaatsing materialen op uw locatie, keuringsraport, vervanging AED bij storing, uitlezen en klaarmaken AED na inzet. Materiaalkosten worden apart berekend.)

Relevante producten

De waardering van www.1ehulpwinkel.nl bij
Webwinkel Keurmerk is 9.1/10 gebaseerd op 80 reviews.