Productgroepen
I-gel O2 Resus pack, maat 5, > 90 kg

Hulpmiddel om de luchtwegen onder algehele anesthesie of bewusteloosheid open te houden. Maat 5 is voor grote volwassene (90 plus kg). Incl. glijmiddel, nekband en zuigcatheter.

€ 17,63 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 I-gel O2 resus pack, grote volwassene, maat 5 ( > 90 kg) - oranje

De i-gel® larynxmasker is een disposable, supraglottisch luchtwegmanagement hulpmiddel dat wordt gebruikt als alternatief voor een endotracheale tube om de luchtwegen van een patiënt onder algehele anesthesie of bewusteloosheid open te houden. Via het larynxmasker kan een patiënt spontaan ademen of zelfs beademd worden. 
De I-Gel is gemaakt van zacht, gel-achtig materiaal van medische kwaliteit om zonder opblaasbare cuff een afsluiting te creëren van de pharynx, larynx en perilaryngeale structuren, zonder dat er compressie- trauma optreedt. Het integraal bite-block verminderd de kans op luchtweg occlusie.
Verkrijgbaar in 4 kindermaten en 3 maten voor volwassenen.
Maat 5 (kleurcode oranje) is geschikt voor grote volwassenen van 90 en meer kg en bevat een oranje haakring, glijmiddel, nekband voor goede bevestiging in traumasituaties en CH12 zuigkatheter. Steriel en stuk verpakt.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

De waardering van www.1ehulpwinkel.nl bij
Webwinkel Keurmerk is 9.1/10 gebaseerd op 236 reviews.