Productgroepen
Philips HS-1 AED

Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare AED die iedereen kan bedienen. De aanbieding is geldig t/m 31-12-2018 en is inclusief draagtas, AED-stickers en interventiekit.

€ 1.260,34 *
€ 1.090,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Philips HeartStart HS-1 AED 

Tijdelijk voor de laagste prijs in Nederland!
Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare AED, speciaal voor mensen met weinig reanimatie-ervaring. Een ideale AED voor bij u thuis, in buurthuis, winkel of sportverenging.
Wanneer de AED  is ingeschakeld geeft het apparaat aan waar de elektroden op de borst van de patiënt moet worden geplaatst en geeft aan of dat goed gebeurd is. Hierna begint de AED de patiënt continue te monitoren en de hulpverlener te adviseren over elke stap in de reanimatie.
Kortom: aanzetten, elektroden plaatsen en advies van de AED opvolgen, wel of niet een schok geven; dat is alles! Daarnaast doorgaan met de reanimatie.

De Philips HS-1 test automatisch dagelijks, wekelijks en maandelijks de electroden, batterij en verdere mechanica. Zo weet u zeker dat u altijd een gebruiksklare AED binnen bereik heeft. Mocht er onverhoopt iets niet naar behoren werken, zal de AED altijd een waarschuwingssignaal afgeven. Philips geeft op de HeartStart HS-1 een garantie van 8 jaar.

De aanbieding is geldig tot 31-12-2018 en heeft de volgende inhoud:
- Philips HS-1 AED (met batterij en elektrode set voor volwassenen)
- Rode Philips draagtas (met emergency card)
- Interventiekit (kledingschaar, veiligheidsscheermes, handschoenen, handdoek, beademingsmasker)
- stickers (2x AED in dit pand aanwezig, 1x AED logo 20x15 cm)
 

De waardering van www.1ehulpwinkel.nl bij
Webwinkel Keurmerk is 9.2/10 gebaseerd op 119 reviews.