Productgroepen
Philips HS-1 AED

Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare AED die iedereen kan bedienen. Innclusief draagtas, AED-stickers en 8 jaar garantie. Helaas pas weer leverbaar in maart.

€ 1.315,59 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Philips HeartStart HS-1 AED  (tijdelijk niet leverbaar!)

Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare AED, speciaal voor mensen met weinig reanimatie-ervaring. Een ideale AED voor bij u thuis, in buurthuis, winkel of sportverenging.
Wanneer de AED  is ingeschakeld geeft het apparaat aan waar de elektroden op de borst van de patiënt moet worden geplaatst en geeft aan of dat goed gebeurd is. Hierna begint de AED de patiënt continue te monitoren en de hulpverlener te adviseren over elke stap in de reanimatie.
Kortom: aanzetten, elektroden plaatsen en advies van de AED opvolgen, wel of niet een schok geven; dat is alles! Daarnaast doorgaan met de reanimatie.

De Philips HS-1 test automatisch dagelijks, wekelijks en maandelijks de electroden, batterij en verdere mechanica. Zo weet u zeker dat u altijd een gebruiksklare AED binnen bereik heeft. Mocht er onverhoopt iets niet naar behoren werken, zal de AED altijd een waarschuwingssignaal afgeven. Philips geeft op de HeartStart HS-1 een garantie van 8 jaar.
Inhoud: 
- Philips HS-1 AED (met batterij en elektrode set voor volwassenen)
- Rode Philips draagtas (met emergency card)
- stickers AED aanwezig

De Philips AED’s worden in de Verenigde Staten geproduceerd. Sinds januari zijn de documentatie-eisen in de Europese wetgeving aangepast. Dit zorgt voor vertraging in de levering van de fabriek aan ons als leverancier van de AED.
De verwachting is dat Philips de AED’s vanaf maart weer gaat leveren.

 

De waardering van www.1ehulpwinkel.nl bij
Webwinkel Keurmerk is 9.1/10 gebaseerd op 126 reviews.