Philips HeartStart HS-1 AED Philips HeartStart HS-1 AED
Philips HeartStart HS-1 AED Philips HeartStart HS-1 AED
Philips HeartStart HS-1 AED
Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare AED die iedereen kan bedienen. Innclusief draagtas, AED-stickers en 8 jaar garantie. Voorlopig even niet leverbaar.
€ 1.379,10 *
€ 1.079,10 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Philips HeartStart HS-1 AED 

NB: In verband met problemen met de implementatie van de nieuwe MDR regelgeving kunnen Philips AED's, batterijen en elektroden voorlopig niet worden geleverd. Verwachting is dat dit tot ongeveer tot in april 2022 gaat duren.

Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare AED, speciaal voor mensen met weinig reanimatie-ervaring. Een ideale AED voor bij u thuis, in buurthuis, winkel of sportverenging.
Wanneer de AED  is ingeschakeld geeft het apparaat aan waar de elektroden op de borst van de patiënt moet worden geplaatst en geeft aan of dat goed gebeurd is. Hierna begint de AED de patiënt continue te monitoren en de hulpverlener te adviseren over elke stap in de reanimatie.
Kortom: aanzetten, elektroden plaatsen en advies van de AED opvolgen, wel of niet een schok geven; dat is alles! Daarnaast doorgaan met de reanimatie.

De Philips HS-1 test automatisch dagelijks, wekelijks en maandelijks de electroden, batterij en verdere mechanica. Zo weet u zeker dat u altijd een gebruiksklare AED binnen bereik heeft. Mocht er onverhoopt iets niet naar behoren werken, zal de AED altijd een waarschuwingssignaal afgeven. Philips geeft op de HeartStart HS-1 een garantie van 8 jaar.
Inhoud: 
- Philips HS-1 AED (met batterij en elektrode set voor volwassenen)
- Rode Philips draagtas (met emergency card)
- stickers AED aanwezig

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

De waardering van www.1ehulpwinkel.nl bij
Webwinkel Keurmerk is 9.1/10 gebaseerd op 312 reviews.