Productgroepen
Philips HeartStart FRx AED
Philips Heartstart FRx AED

Robuuste en betrouwbare AED voor de meer ervaren hulpverlener/ BHV'er. Schokbestendig, stof- en spuitwaterdicht (IPP5-norm). Inclusief tas. Tijdelijk niet leverbaar!

€ 1.709,47 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Philips Heartstart FRx AED - in maart weer leverbaar!

Robuuste en betrouwbare AED voor de meer ervaren hulpverlener/ BHV'er.  Deze AED is uitzonderlijk robuust en schokbestendig: hij blijft blijft functioneren na een val van 1 meter op beton. De AED is bestand tegen stof en waterstralen (IP55-kwalificatie) en dus zeer geschikt voor buitenlocaties, bijvoorbeeld zwembaden, marina's en sportvelden. Inclusief tas.

Door middel van een zgn. kinder/babysleutel kan de FRx worden ingezet voor personen minder dan 25 kg of jonger dan 8 jaar. De baby/kindsleutel is apart verkrijgbaar zodat aparte kinderelektroden niet nodig zijn; met één draai aan de sleutel staat de AED in baby/kinderstand.

Andere kenmerken van FRx AED zijn:
- Auditief en visueel alarm bij mislukken zelftest
- Uitgebreide gesproken reanimatieondersteuning
- Zeer uitgebreide automatische zelftest van batterij, elektroden of pads (aanwezigheid en functionaliteit), software, schokknop en condensator (Halve kracht)
- Pacemaker detectie
- Asystolie detectiedrempel: 100 µV
- Batterijcapaciteit 4 jaar stand-by, elektroden/pads 2 jaar
- 8 jaar garantie op aparaat

De Philips AED’s worden in de Verenigde Staten geproduceerd. Sinds januari zijn de documentatie-eisen in de Europese wetgeving aangepast. Dit zorgt voor vertraging in de levering van de fabriek aan ons als leverancier van de AED.
De verwachting is dat Philips de AED’s vanaf maart weer gaat leveren.


 

De waardering van www.1ehulpwinkel.nl bij
Webwinkel Keurmerk is 9.1/10 gebaseerd op 126 reviews.