Productgroepen
Weinmann Accuvac Lite

Standaard afzuigapparaat met disposable opvangsysteem. Afzuigcapiciteit: 26 lpm bij 0,8 bar. Compleet geleverd met disposable opvangsysteem, wandhouder, accessoirestasje en 12V snoer.

€ 943,32 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Weinmann Accuvac Lite WM 11725

Standaard afzuigapparaat met disposable opvangsysteem. Afzuigcapiciteit: 26 lpm bij 0,8 bar. Compleet geveleverd met disposable opvangsysteem, wandhouder, accessoirestasje en 12V snoer. Voorzien van een makkelijk te vervangen oplaadbare lood-accu.

Accuvac Lite is een is een afzuigapparaat voor het afzuigen van de bovenste en onderste luchtwegen (mondholte,neus-keelholte en bronchi). Het kan in de medische sector worden gebruikt voor het tijdelijk en spontaan afzuigen van secreten, bloed en lichaamsvloeistoffen evenals van dunvloeibare, taaivloeibare en vaste voedselbestanddelen. Bovendien is het apparaat geschikt voor het verwijderen van lucht uit vacuümmatrassen en vacuümspalken.
Het mag uitsluitend worden gebruikt door personen die een medische opleiding hebben gekregen en de afzuigtechniek hebben geleerd. Voor het apparaat is geen instructie verplicht.

De waardering van www.1ehulpwinkel.nl bij
Webwinkel Keurmerk is 9.1/10 gebaseerd op 142 reviews.