Zoll Plus AED Zoll Plus AED
Zoll Plus AED Zoll Plus AED
Zoll Plus AED
Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare AED voor de onervaren hulpverlener. Electroden uit 1 stuk zodat foutieve plaatsing niet mogelijk is. 5 jaar garantie.
€ 2.045,67 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Zoll Plus AED

Deze AED is speciaal ontworpen om de onervaren hulpverlener op een veilige en betrouwbare manier bij de uitvoering van de reanimatie te ondersteunen. De Zoll AED Plus is uitgerust met unieke CPR-D padz, een vooraf aangesloten elektrode uit één stuk dat foutief plaatsen door de hulpverlener uitsluit; doordat het eenvoudigste oriëntatiepunt voor plaatsing wordt toegepast: het borstbeen.

AED Plus heeft een Real CPR Help® technologie en geeft reanimatiefeedback in realtime weer zoals de diepte en het tempo van de borstcompressies terwijl de hulpverlener reanimatie toepast.
Het vertelt onmiddellijk hoe goed de compressies worden uitgevoerd. Dankzij de audiovisuele instructies die direct feedback verschaffen, zorgt de AED Plus ervoor dat hulpverleners de meest doeltreffende reanimatie toepassen.

Wordt geleverd met een draagtas, batterijen, volwassen CPR-D-padz elektrode, medisch pakket met een beademingsmasker, een schaar, wegwerphandschoenen, een medisch scheermes, een handdoek en een vochtig doekje.
Gewicht: 3,1 kg. Afmeting: 29x24x13 cm. Levensduur batterijen en elektroden: 5 jaar.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

De waardering van www.1ehulpwinkel.nl bij
Webwinkel Keurmerk is 9.1/10 gebaseerd op 312 reviews.