Productgroepen
Zoll Pro AED

AED voor de professionele hulpverlener; het heeft een aantal extra functies: keuze tussen manuele en automatische modus, een LC scherm voor het weergeven en analyseren van ECG gegevens.

€ 2.721,89 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Zoll Pro AED

Deze AED is vooral geschikt voor de professionale hulp-verlener en heeft een aantal extra functies: keuze tussen manuele en automatische modus, een LC scherm voor het weergeven en analyseren van ECG gegevens van de patiënt en dataopslag via usb- of infrarode poort. Net als de Plus versie heeft de Pro realtimefeedback, bekend als Real CPR Help®, waarmee hulpverleners kunnen zien en horen hoe goed ze het tempo en de diepte van de borstcompressies tijdens reanimatie uitvoeren.

Door zijn rubberen behuizing is deze AED bovendien uiterst robuust en duurzaam. De AED heeft drop-test van 1,5 meter doorstaan en heeft een IP55 keurmerk voor spuitwaterdichtheid.
 Wordt geleverd met ZOLL lithium batterij, Stat-Padz II electrode (optioneel CPR-D Padz) en een NL handleiding. Afmetingen: 7,6 cm x 23,5 cm x 23,9 cm. Gewicht: 2,9 kg. Energie niveau: 120 - 200 J (volw.) en 50 - 85 J (kind.)
 

De waardering van www.1ehulpwinkel.nl bij
Webwinkel Keurmerk is 9.1/10 gebaseerd op 185 reviews.