Productgroepen
NOVOLINE 4 staande Brancardkast - gevuld
NOVOLINE 4 staande Brancardkast - gevuld

Smalle staande brancardkast van wit plaatmetaal. Gevuld met eenmaal vouwbare brancard, Eerste Hulpkoffer, brancardlakens en twee eco-thermo dekens. Afmeting 200 x 30 x 20 cm.

€ 469,85 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

NOVOLINE 4 staamde Brancardkast - met basisset  0601083

Metaal plaat, afmeting 200 x 30 x 20 cm, elektrostatisch gecoat.
Hoeken en kanten extra versterkt en met een kunststof afdichtingband voor een veilige en goede sluiting. De kast bevat een deur met drie vakken met opbergruimten. De kast is voorzien van opschrift en pictogrammen.
Deze kast is door zijn geringe afmeting vooral geschikt voor kleinere ruimten. De Eerste Hulp producten zijn compact en goed beschermd ondergebracht, zodat in noodgeval alles zo snel mogelijk te bereiken is en naar de plaats van onheil kan worden gebracht.
In de Staande Kast NovoLine 4 bevindt zich een brancard eenmaal vouwbaar, een reddingsstoel, een Eerste Hulpkoffer met basis inhoud, 2 Eco-thermo dekens en 2 brancard lakens. De brancard is vlug en zonder moeite open te vouwen. De Eerste Hulpkoffer is gemakkelijk bereikbaar en bevindt zich in de deur. Dekens en lakens zijn altijd binnen handbereik omdat deze zich ook in de deur bevinden.

Relevante producten

De waardering van www.1ehulpwinkel.nl bij
Webwinkel Keurmerk is 9.2/10 gebaseerd op 73 reviews.